Sunday, 31 May 2009

• Happy Beday Adam •

Yeah hari ni  beday adam.Patut la awal-awal pagi da kol aku, ingat apsal,rerupanye bley call free sepajang hari sebab beday die. kalau tak harapan la kot. ahahah.pape pun aku nak ucapkan selamat hari jadi yang ke 26, smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. happy-happy always. Gonna mish yew la adam! ehe. 3 bulan kat jb,rasa cam kejap je ek. dah balik penang da ko. nanti bebila senang datang la jb lagik :) leh melepak kat danga bay oke.



♥ ini muke beday boy ( weh da tak boy dah weh ) hahaha ♥



♥ Ye bayang-bayang ko dekat depan court - bile pikir balik kite jalan jauh- oi penat! :grin:




Selamat Ulang Tahun Yang Ke 26 !


Kalau ko tak call aku tatau hahaha

3 comments:

  1. sape ni bf ke lalal :evil:

    ReplyDelete
  2. mana de.ni member lah~

    ReplyDelete
  3. oooooooo... ini lah dier encik slouch83.... ASL pls!!!

    ReplyDelete