Monday, 8 April 2013

week 14

My week 14 ( April 1st - April 7th ) photo post in instagram :)

Tengok dari atas kiri ke kanan ok. ( siap explain cemana ) hahah tapi ni gambar tak cukup seminggu dari 1-4 April takde apa yang menarik kecuali kerja kerja dan kerja.

05 April 2013 : Birthday Mr S. Ini first time celebrate bersama, masa tima tunang dulu, tak dapat celebrate birthday dia bersama, sebab time tu die kerja dekat sabah & kita dekat Johor bahru tercinta ni. Walaupun hanya ada 2 slice cake, i managed to surprise him ewah . Takpe lepas ni ada banyak lagi hari nak celebrate hehe. Gambar menunjukkan Mr.S birthday dinner dekat The Marco Polo Kitchen, Bukit Indah Johor Bahru. 1sttime pergi makan dekat sini, berdebar juga takut tak sedap ke apa kan, tapi nasib baik sedap haha, ok kedai ni boleh recommend kan dekat korang kalau nak makan western food. harga lebih kurang macam tgi friday. Dan kalau nak makan ice cream sedap fresh fruit ( PopStar) boleh pergi ke Jusco Bukit Indah, kedai Stone Grilled depan Maybank, sedap ice cream dia.

06 April 2013 : Dapat ikut pergi tengok bola dekat Stadium Larkin! yeay! Excited sebab ni 1st time pergi stadium, selalu just tengok kat rumah je,memang lain perasaan nya. hahah walaupun Johor kalah dengan Selangor, tapi die punya feeling & experience dekat stadium tu yang best! haha, ok pasni boleh pergi lagi

07 April 2013 : Rutin setiap minggu kalau adik tak balik rumah, kiteorang akan pergi tengok dia dekat Kolej Vokasional Azizah, alhamdulillah adik dah besar, dah tak ngengada nak balik dah, tengok makin seronok dia duduk kat hostel, lagopun dah tingkatan 4 kan. kalau nangis juga tatau lah nak cakap apa ekeke. Petang pulak, kiteorang pergi menghadirkan diri ke Majlis Perkahwinan Erin & Muaz dekat Dewan Taman Universiti, ni best sebab dapat tengok kawan kawin ( memang lah best) then dapat gather dengan kawan-kawan sekolah yang lain, dimana kalau hari biasa memang sangat laa jarang nak berjumpa. Maka peluang-peluang untuk melepak gossip sesama macam ni memang takkan dilepaskan. Walaupun dapat jumpa kejap je, tapi memang best! hopefully pasni sesiapa punya majlis kawin kita dapat datang dan melepak sambil makan nasi minyak ok!

Sehingga berjumpa lagi. Ini kira macam project life aku lah, orang lain semua letak dalam album cecantik , tapi takpe lah asalkan aku tak lupa moment-moment macam ni yang tak boleh nak ulang balik. ehheeh insya allah


aimilailiπŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š

No comments:

Post a Comment