Wednesday, 17 March 2010

• Bandung.Jakarta •

Phew.Sebulan kot tak update. kire start new year memang tak update bebetol lah. step bz aa konon ekkeke, tapi memang bz pun. + malas . normal laa kan malas tuh, nak tulis blog pun kene ade mood kan. tapi sekarang takde mood jugak hahaha.so aku letak gambar je lah.


gambar-gambar ni di ambil masa family aku pergi mem-blahkan diri ke jakarta & bandung februari 2010 lepas,time chinese new year. gong xi gong xi kat indonesia haha. tapi actually tujuan pergi yang sebenar-benar nya selain shopping & melawat adalah pergi tengok pelumba basikal Johor ada pertandingan cycling di Bandung.Sambil menyelam minum air la kata orang kan.


So, turutan perjalanan kiteorang start from Jakarta- Bogor - Puncak - Cipanas - Bandung - Jakarta .



♦ Pakcik nie duduk kat divider di Kota Bogor minta belas kasian ♦



♦ Ditengah kesibukan Kota Bogor ♦



♦ Gunung Tangkuban Perahu - Bandung ♦



♦ Kekedai Souvenier di Tangkuban Perahu ♦



♦ Bajai kot nama die ♦



♦ Penjaja Jalanan ♦



♦ Gambar Group mesti kene ade kan : " Hye angkel2 smua " ♦



♦ Hello Jakarta. Bubye ♦



2 comments:

  1. ehe biasa2 je ekek sementara tak cari keje lagik ni :grin:

    ReplyDelete