Thursday, 5 August 2010

• Makan-makan moments •

AssalamualaiKum.


Pejam celik,meredah macet di kota, tak sangka kejap je sebulan berlalu. Seronok tak? ye seronok, tapi at the same time aku rindu masa aku dekat Mersing dulu. Walaupun kerja yang berbeza, kat sana tayah nak mengejar masa dan berebut-rebut. Tapi, what to do, hahahaha ( poyo gila macam redha je lah beserah ).


Aku bz, ye betul, bz dengan kerja 5 hari seminggu dan memanjangkan langkah 2 hari seminggu. hahaa. Nothing much to say. But then it's a lot actually,just that i don't have the mood to write  :sad: so here goes the gambo! ehe smua date end of July k.





Dragonfruit's Lolo ( macam abc but with fresh fruit , with no added sugar )



Mango's Lolo ( We had it at Jusco Maluri )




Laksa Penang at Nyonya's Imperial Bandar Putri Puchong




Ini special sebab kait sendiri ! ye banyak lagi yang diangkut bawa balik. Thanks to my kakak yang berada di Muar,sebab bawak ke Lenga mencari buah-buahan tempatan.





This is Toriniku to Kinoko no Cream Sauce & curry pizza at Pasta Zanmai, Empire Gallery Subang.


Belanja my sister angah, with my 1st salary haha excited ye,sekarang gaji dah habis,baru 5th August kot. haha.fail money planning.


Ok so try lah pergi makan kat Pasta Zanmai. Die makanan Itali tapi ala-ala jepun style. kalau nak rasa kelaianan cubalah. :smile: Take care peeps~


p/s: Susah kalau pernah berkawan dengan orang yang cantik ni, serba serbi dia je yang betul. Ouh ya lupa, mestilah kan, dah la hot stuff. Of coz la kamu je baik. Kan semua orang suka kamu sebab kamu ni macam angel baiknya. Tapi takpe, bukan kamu dibuang, tapi kamu yang membuang. :cool:


1 comment:

  1. Perghh~ Banyak betul makanan yang sedap! :cool:

    ReplyDelete