Wednesday, 4 April 2012

Cherish every moment

Assalamualaikum, hye how are u guys? Lama tak update. Biasalah bz mengalahkan pm hahaha.#lawakhambar

Ok takpe , ni nak story, skang kawan2 aku semua dah sampai masa umur yang sesuai nak kawen.hahaha ye lah kawan-kawan rapat masa tina belajar dulu semua dah selamat mendirikan masjid. Tahun ni je silih berganti majlis kahwin kawan-kawan,tapi ada jugak yang aku tak dapat hadirkan diri. Tapi kes yang kat terengganu ni, mesti hadir mesti.ekeek dan alhamdulillah sampai juga aku ke rumah nini yang kat terengganu sana. After few dramas here and there, dapat jugak aku ke sana hahha. Bila fikir balik lawaknyeww.

Ok lah malas nak cita panjang, yang penting best gila sebab dapat hang out dengan kekawan rapat masa kat utm.nanti pasni tatau lah bila lagi dapat melepak sama, ye lah memasing dah bekeluarga.










Dan, satu lagi pekara yang buat aku rasa lega is when finally aku dapat ucapkan kata maaf kepada kawan lama aku 😊 alhamdulillah, takde rasa besalah dah. Harap pasni tak gaduh, rasa mcm budak2 sekolah sangat hahahaha.


Tadaaa ini selingan je, akhirnya dapat jugak toiletries bag yang aku idam-idamkan ewahh. Beli kat jpo je hahah. Murah ok. Cuba bayangkan kalau beli kat fossil ou ke kann. Baper lahh agak2 nye

Ok tu je take care semua bye.


Nah jemput lah tengok, hadiah untuk korang kekekek ini apa ntah tapi mcm bread pudding sebenarnye. Lokasi : sweet hut mount austin πŸ˜‚


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. Tahniah utk kawan. Lepas ni giliran awak la ye. ;)

    ReplyDelete
  2. eheh insya allah amin :)

    ReplyDelete