Tuesday, 27 November 2012

roost salad bar

harini nak share satu tempat untuk relax dekat jb ni, tempat ni nak kata baru takde lah baru, dah lama juga ada. kalau korang penah dengar roost juice cafe, ini adalah cawangan die lagi satu, roost reproduce & recycle, salad bar.


ini adalah beberapa keping gambar interior yang terdapat kat dalam roost salad bar ni. semua kat sini diperbuat daripada barangan recycle, contoh mcm kerusi ada yang diperbuat daripada toilet paper roll, ada daripada newspaper, kalau tak caya boleh pegi tengok dekat sana heheh.then die ada satu rak buku yang sangat unik, bila tengok memang macam nak roboh rak buku tu, tapi tidak, memang pattern die macam tu. Sambil2 duduk minum makan froyo, boleh juga baca magazine ke apa semua. Dah baca letak balik dekat rak ok.


Atas ni korang boleh tengok rak tu kat belakang adik aku tu, pastu gambar last adik aku duduk atas troley untuk kanak-kanak yang macam kat ikea tu, cuma die macam dah transform jadi kerusi.makanan kat sini tak variety,kalau korang betul-betul lapar jangan datang kat sini, kecuali korang diet ataupun korang nak minum-minum. korang boleh order salad, drinks & froyo je ( frozen yogurt) kalau nak relax santai2 bebual dengan kawan2 ok lah, nak dating pun sesuai ok kat sini sebab senyap je, lagu pun oldies ekke. Ada 2 section kat sini, tempat duduk semua kat bahagian atas, ada outdoor ( boleh smoke semua) & indoor (air-cond).

cafe ni terletak di jalan dhoby ( dekat pasar karat yang famous amos kat jb tu)

ok bye

Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment