Sunday, 28 December 2008

• New Semester •


♥ Aku ske gamba nie haha: lokasi teluk buih mersing ♥


oho lagik beberapa hari je lagik ( lusa ) da nak start new semester. Aku dapat rasakan sem akan datang ni mesti aku akan bz gile. Dengan assignment projek smua.tapi still aku tetap nak g oliday2 se-semenanjung ( kalau ade ongkosnya la ) Sem ni aku amik 17 credits je. phew. sEsubjek yang aku amik adalah jeng 3x haha .Data visualization, Modelling & simulation, theory of computer sc, interactive computer graphic, tet lagi dua tuh subjek teras. ehe yang subjek modeling tuh bukan subjek cecara nak jadik model.ni subjek pasal rerobot kot.aku pun tak sure ahaha ye la kan lom blaja. nnty da blaja aku bitau la korank.


Sem ni gak bermulanya tahun 2009. uish aku da nak 23 la seot.ish unbelievable la seh. hahaha cam rasa kekanak je lagik :razz: bermulanya tahun baru, perlunya planner baru. (bz la katakan) hahaha so tahun ni aku dah pilih nak gune roxy nye planner. ngeh2 sebab-sebab mengapa adalah kerana: ia warna-warni, ade gamba awek-awek cun ( aku ske tgk satu awek roxy ni tapi aku bukan lesbo okeh :neutral: no no ) .pastuh die cumel lalalal hahaha (mesti lecturer aku jeles ni ) :eek: ouh yeah! 掌 !! hahaahah



♥ Tadaaaaaaa ni la awek yang aku ske tgk tuh,byk g gamba die ♥



好好努力! 加油
Hao Hao Nu Li ! Jia You

6 comments:

  1. You are the greatest!

    ==
    http://www.myspace.com/paulandre

    ReplyDelete
  2. Perfect!Amazing!Super!Thank you very much

    ==
    http://www.cassiespreadeagle.com
    http://www.rihannaleaked.com

    ReplyDelete
  3. Thank you very much,your site is perfect

    ReplyDelete